ΦΒ Πλαίσια

Trinasolar

H Trina Solar αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη στην κατασκευή φωτοβολταϊκών πλαισίων με περισσότερα από 40GW εγκατεστημένα φωτοβολταϊκά πλαίσια παγκοσμίως και πωλήσεις που ξεπερνούν τα 10GW σε ετήσια βάση (TIER 1 Bloomberg).
Η Trina Solar διαθέτει τα προϊόντα της σε περισσότερες από 100 χώρες, απασχολεί 13.000 εργαζόμενους και αναδείχθηκε για 4η συνεχή χρονιά ως ο Πρώτος Προμηθευτής Φωτοβολταϊκών Πλαισίων στον κόσμο για την τραπεζική φερεγγυότητά του [Top Bankable Module Supplier 2016-2019, βάσει της αξιολόγησης Bloomberg New Energy Finance (BNEF)].
H Trina Solar κατέχει 19 παγκόσμια ρεκόρ απόδοσης και ισχύος των φωτοβολταϊκών πλαισίων της και διασφαλίζει την ποιότητα των προϊόντων της με 200 δοκιμές εντός των εργοστασίων της καθώς και με ενδελεχείς ελέγχους από ανεξάρτητους φορείς και οργανισμούς προσφέροντας έως και 30 έτη εγγυημένων αποδόσεων.
Διαθέτει μία πλήρη γκάμα φωτοβολταϊκών πλαισίων υψηλών αποδόσεων: Πολυκρυσταλλικών ισχύος έως 355Wp, Μονοκρυσταλλικών ισχύος έως 505Wp και τεχνολογίας διπλής όψης (Bifacial) έως 500Wp.

Data Sheets

Bifacial

Mono

Poly

Upsolar

Η Upsolar Hellas, θυγατρική εταιρεία της Upsolar Global, είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, παράγει και αναπτύσσει καινοτόμες ηλιακές Φωτοβολταϊκές μονάδες (PV MODULES). Εξασφαλίζει κορυφαία προϊόντα υψηλής ποιότητας,  με στόχο τις ασφαλείς και μακροπρόθεσμες επενδύσεις.
Χρησιμοποιεί κορυφαίες πρώτες ύλες και εφαρμόζει βραβευμένο business model, έχοντας έμπειρο προσωπικό και σε συνδυασμό με τους αξιόλογους συνεργάτες της, προσφέρει καινοτόμες τεχνολογίες φωτοβολταϊκών συστημάτων  για να ικανοποιήσει τις ποικίλες ανάγκες των πελατών της.
Οι ευέλικτες πλατφόρμες παραγωγής δίνουν τη δυνατότητα στην Upsolar να διασφαλίζει την απόδοση και την αξιοπιστία των προϊόντων της μέσω του τμήματος  Έρευνας & Ανάπτυξης που διαθέτει. Με διεθνή παρουσία σε περισσότερες από 13 χώρες σε Ευρώπη, Ασία, Αυστραλία αλλά και τις Ηνωμένες Πολιτείες η ομάδα της Upsolar είναι βαθιά εδραιωμένη στις παγκόσμιες αγορές.
Όλα τα προϊόντα Upsolar υποστηρίζονται από κορυφαίες εγγυήσεις απόδοσης προϊόντων και επιδόσεων για την εξασφάλιση εξαιρετικής απόδοσης σε όλη τη διάρκεια ζωής κάθε συστήματος.

Data Sheets

Bifacial

Mono

Poly


Risen

Η εταιρεία Risen Energy Co., Ltd. ιδρύθηκε το 1986. Η Risen Energy είναι ένας από τους πρωτοπόρους στην ηλιακή βιομηχανία και δεσμεύεται σε αυτόν τον κλάδο ως ειδικός στον τομέα R&D, με καθετοποιημένες μονάδες παραγωγής. Με στόχο να προωθήσει την πράσινη ενέργεια παγκοσμίως, η Risen Energy αναπτύσσεται διεθνώς με γραφεία και δίκτυα πωλήσεων στην Κίνα, τη Γερμανία, την Αυστραλία, το Μεξικό, την Ινδία, την Ιαπωνία, τις ΗΠΑ και άλλα. Μετά από χρόνια προσπαθειών, έχει φτάσει την ετήσια παραγωγική δυναμικότητά της στα 11,1 GW.

Data Sheets

Bifacial

Mono

Poly

Jinergy

H Jinneng Clean Energy Technology Ltd. (Jinergy) ιδρύθηκε στις 31 Δεκεμβρίου 2013 , αποτελεί τον τομέα της «πράσινης» ενέργειας του Ομίλου Jinneng και είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές φωτοβολταϊκών πλαισίων στην Κίνα.
Με παγκόσμια παρουσία, η Jinergy επεκτείνει τις δραστηριότητές της στην Ευρώπη, Ινδία, την Ιαπωνία, το Πακιστάν, το Μεξικό, την Αργεντινή, την Αυστραλία, την Ουκρανία κ.λπ. και παρέχει στους πελάτες υψηλής ποιότητας και αξιόπιστα φωτοβολταϊκά πλαίσια Poly C-Si, PERC Mono C-Si και HJT.

Data Sheets

Bifacial

Mono

Poly

Hjt

Διεύθυνση

Ελεύθερων Πολιορκημένων 4
15125 Μαρούσι
Ελλάδα

Επικοινωνία

+30.210.61.79.085

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Socials

e-genius.gr ...intelligent web software