Μετατροπείς ρεύματος

Huawei

Με σταθερή παρουσία στις αγορές φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων παγκοσμίως, η Huawei παρέχει νέους μετατροπείς ρεύματος με έξυπνη τεχνολογία διαχείρισης για τη δημιουργία ενός πλήρως ψηφιακού Smart PV Solution - FusionSolar®. Το FusionSolar® είναι έξυπνο, ασφαλές και αξιόπιστο, ενώ ταυτόχρονα παρέχει υψηλές αποδόσεις και απόδοση επένδυσης (ROI), καθιστώντας την Huawei την πρώτη επιλογή για επενδυτές και κατασκευαστές παγκοσμίως. Η Huawei έχει καταταχθεί ως η No.1 εταιρεία στον κόσμο σε παραδόσεις inverter από το 2015 έως το 2018.

Data Sheets

Sungrow

H Sungrow είναι μια εταιρεία αξίας άνω του 1,5 δισ. δολαρίων ΗΠΑ. Ως κυρίαρχη εταιρεία υψηλής τεχνολογίας στην Κίνα, η Sungrow εξειδικεύεται στην έρευνα και την ανάπτυξη, την παραγωγή, την πώληση και το σέρβις διατάξεων παραγωγής καινοτόμων μορφών ενέργειας για ηλιακή και αιολική ενέργεια, αποθήκευση ενέργειας, συστήματα αυτοκίνησης που αξιοποιούν καινοτόμες μορφές ενέργειας και πλωτούς και επίγειους φωτοβολταϊκούς σταθμούς.

 

Data Sheets


Goodwe

Η GoodWe είναι μια κορυφαία επιχείρηση που επικεντρώνεται στην έρευνα και κατασκευή μετατροπέων για φωτοβολταϊκά συστήματα και λύσεων αποθήκευσης ενέργειας. Με μέσο όρο μηνιαίων πωλήσεων 30.000 τεμαχίων το 2019 και 12 GW εγκατεστημένα σε περισσότερες από 100 χώρες, οι μετατροπείς GoodWe έχουν χρησιμοποιηθεί σε μεγάλους φωτοβολταϊκούς σταθμούς, σε στέγες κατοικιών και συστήματα αποθήκευσης ενέργειας. Η GoodWe κατατάχθηκε ως ο κορυφαίος κατασκευαστής μετατροπέων παγκοσμίως από τους Bloomberg, IHS & Wood Mackenzie.

Η GoodWe προσφέρει παγκόσμια υποστήριξη σε όλους τους πελάτες της , συμπεριλαμβανομένων των συμβουλευτικών έργων, της τεχνικής εκπαίδευσης, της επιτόπιας υποστήριξης και της εξυπηρέτησης μετά την πώληση και για όλη την διάκρεια της ζωής των μετατροπέων της.

Data Sheets

SMA

Ως κορυφαίος παγκόσμιος ειδικός στην τεχνολογία φωτοβολταϊκών συστημάτων, η SMA θέτει τα πρότυπα σήμερα για την αποκεντρωμένη, ψηφιακή και ανανεώσιμη ενέργεια του αύριο. Περισσότεροι από 3.000 εργαζόμενοι σε 18 χώρες έχουν αφιερωθεί σε αυτό το έργο. Οι καινοτόμες λύσεις μας για κάθε τύπο φωτοβολταϊκής εγκατάστασης προσφέρουν μεγαλύτερη ανεξαρτησία στην κάλυψη των ενεργειακών αναγκών. Σε συνεργασία με τους συνεργάτες και τους πελάτες μας, βοηθάμε στην μετάβαση σε έναν αυτόνομο, αποκεντρωμένο και ανανεώσιμο ενεργειακό εφοδιασμό.

Data Sheets

Διεύθυνση

Ελεύθερων Πολιορκημένων 4
15125 Μαρούσι
Ελλάδα

Επικοινωνία

+30.210.61.79.085

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Socials

e-genius.gr ...intelligent web software