ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Στην SOLAR AXIS παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις στους πελάτες μας, προσφέροντάς τους όχι μόνο τον πιο αξιόπιστο εξοπλισμό φωτοβολταϊκών και υβριδικών συστημάτων, αλλά και τις απαραίτητες συμβουλευτικές υπηρεσίες για τη μεγιστοποίηση της απόδοσης της επένδυσής τους.

Συμβουλευτικές Υπηρεσίες

Η SOLAR AXIS διαθέτη έμπειρα στελέχη και ειδικευμένους μηχανικούς οι οποίοι σας παρέχουν συμβουλευτικές υπηρεσίες όπως: ενημέρωση σχετικά με τα οφέλη και αποδόσεις των επενδύσεων σε φωτοβολταϊκά συστήματα, για την ανάπτυξη και αδειοδότηση τους, για την εγκατάσταση και τεχνική υποστήριξη τους.

Ανάπτυξη Φωτοβολταϊκών Έργων (Project Development)

Η SOLAR AXIS δραστηριοποιείται πάνω από 8 χρόνια στην ανάπτυξη φωτοβολταϊκών έργων για λογαριασμό επενδυτών είτε αυτό αφορά άδεια παραγωγής είτε εξαίρεση από άδεια. Παρέχουμε το σύνολο των απαραίτητων υπηρεσιών ανάπτυξης έργων, από την εύρεση της κατάλληλης έκτασης μέχρι και την πλήρη αδειοδότησή τους.

Διεύθυνση

Ελεύθερων Πολιορκημένων 4
15125 Μαρούσι
Ελλάδα

Επικοινωνία

+30.210.61.79.085

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Socials

e-genius.gr ...intelligent web software